2015. január 3., szombat

Grízes tészta, nem meglepő módon: mentesen

Tésztás, édes időszakot élek a napokban. Ma rákívántam a grízes tésztára, kicsit utánanéztem neten ki mit használ búzadara helyett és többségében mentes zsemlemorzsát ill. különböző darákat (rizs, kukorica) írtak.
Én Pasta D'oro spagetti tésztát használtam, ill. a Mester Család glutén-, tej-,tojás-,szója-, laktóz- és cukormentes zsemlemorzsáját.

Nyilván mindenből annyit, amennyit szeretnénk enni. Én kb. 150 gramm tésztához, használtam 3 EK zsemlemorzsát. Az elkészítés, pedig a hagyományos módon történt: olajon megpirítottam a morzsát, adtam hozzá kevéske vizet, majd a kifőtt tésztával összekevertem.
Házi meggylekvárral isteni. ˇˇ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése